3 måneder til USA!

I dag er det 3 måneder til jeg reiser. Reiser vekk. Reiser fra familie og venner. Reiser til USA. Nærmere sagt Orlando, Florida. For å jobbe i Walt Disney World i et helt år. 

Det blir vanskelig, men denne gangen skal jeg klare det. Sist gang jeg bodde i Orlando reiste jeg hjem etter bare 4,5 måned. Tro meg, det var de beste 4,5 mnd jeg hadde. Så disney frelst som jeg var, følte jeg meg som en 5åring vær gang jeg var i parken, enten alene eller med venner.

Man blir kjent med mennesker fra hele verden. Tyskland, Frankrike, Italia, Australia, Frankrike, you name it. Noen har jeg forsatt kontakt med den dag idag.

Men nå så kjente jeg at jeg trenger å reise, men hvor? Jo det eneste stedet jeg ville tilbake til var Orlando, Florida! Altså for å jobbe i disney world igjen. Så jeg søkte i Mai. I Juli fikk jeg en mail om jeg kunne logge meg inn på Blue jeans, for å ha et intervju. Jeg gjorde det. Veldig hyggelig dame som het Sue intervjuet meg og hun fortalte meg at det er veldig fullt nå, så jeg fikk nok ikke komme tilbake før neste år. Greit det, og at jeg fikk svar mellom august og september. Det gikk fint. Èn uke senere får jeg mail. Congratulations! You have been selected to participate in a Disney International Program, youre arrival is November 6th.  Jeg husker jeg tenkte "what, har jeg fått jobb? Skal jeg reise allerede i starten av November, rett før juletider?" Jeg takket selvfølgelig JA og begynte prosessen videre mot min drøm, igjen! 

Nå gjenstår en tur til den Amerikanske ambassade i september/oktober, jobbe masse for å tjene penger for å bestille flybilett 5. November før jeg er klar for å reise. Jeg gleder meg. Jeg skal tilbake til Disney World. Tilbake til varmen et helt år. Jeg vet jeg skal gjøre mye mer ut av oppholdet mitt nå. Jeg skal gjøre mitt beste. Jobbe som en gal for å spare penger til å reise litt også mens jeg er der nede. Heldigvis har jeg veninna mi Karly og familien hennes bare 2 timer sør for Orlando som jeg kan komme til, og feire jul med dem. Jeg gleder meg.

Jeg gleder meg også til å dra til Nashville, Tennessee for å møte min gamle manager og familien hennes. Så country frelst som jeg er, så gleder jeg meg til å reise dit. Countrymusikkens verden! 

 

Det er nøyaktig 91 dager til jeg reiser. 5 November. Jeg håper dere vil følge meg med på oppdateringer fremover til avreise og min tid i Disney World.

 

- Sandra

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits