4 uker til avreise!

Hei dere fine som leser bloggen min! 

I dag er det akkurat en måned til jeg reiser til USA, tiden går fort og plutselig kommer dagen hvor jeg sitter på flyet til Orlando. I forrige uke bestilte jeg flybiletten min, så jeg reiser 4 november kl 0720 fra gardemoen med 5 timers ventetid i London også flyr jeg til Florida. Hotellrom er også bestilt, og jeg skal bo med ei som også skal jobbe i Disney to dager før vi har arrival den 6. Da får vi vite hvor vi skal bo og også hvem vi skal bo med.

Jeg syntes tiden har gått så fort siden jeg fikk beskjed om at jeg skal tilbake til Disney World, og nå er det 4 uker til jeg reiser. 

Besøk på den amerikanske ambassade var jeg i går, jeg og Sindre kom ganske tidlig så vi ble fort ferdige. Visumet og passet mitt kommer i posten i løpet av 10 dager. Så nå gjenstår bare å pakke ned rommet i leiligheten min i Oslo, kjøre ned til pappa i Larvik med tingene mine og ikke minst pakke til USA, som jeg har kommet halvveis med. Det er vanskelig å pakke ned for et år, men kommer jo til å shoppe en del der nede, så tar med de klærne jeg bruker mest og liker best!

Nå er jeg i Larvik og har en liten høstferie her hjemme, jeg og familien reiser på hytta i morgen som ligger på Bjørnevatn i Valle. Det skal bli veldig deilig å komme opp på hytta og ikke minst tilbringe noen dager med familien min. 

 

- Sandra

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits